marți, 10 ianuarie 2017

Separatoare Grasimi

Unsoare Tehnologie Trap Interceptor

Tehnologia capcana de grăsime și terminologie este oarecum confuză. Noi folosim diferite denumiri pentru tehnologia de grăsime, inclusiv capcana capcana de grăsime, separatorului de grăsime, dispozitiv de îndepărtare a grăsimii, dispozitivul de recuperare grăsime, și separatorul de grăsimi. În unele cazuri, nume diferite sunt utilizate pentru aceeași tehnologie. Termenii de grăsime și capcana de interceptare grăsime sunt frecvent schimbate între ele.

Până în anul 2000 aproximativ capcana de grăsime și separatorul de grăsimi au fost singurul echipament de îndepărtare a grăsimii pentru restaurante și servicii alimentare a apei uzate. Această tehnologie a avut cateva schimbari inca din anii 1880.

Degresor se gaseste in interiorul zidurilor instalației de restaurant sau foodservice.
Degresor este frecvent asociat unui sol de mai sus, recipient mic, care înlătură grăsimile, uleiurile și unsoare (FUM) din apele uzate, folosind un sistem de deflectoare interne. chiuvetă 3 compartimente și mașină de spălat vase automată atașați la intrări capcane de grăsime ".
Capcane de grăsime sunt dispozitive pasive. Unsoare este mai puțin densă decât apa. (Grăsimi plutește) solide alimentare sunt mai dense decât apa. (Solid chiuveta) Deoarece CEATA intră în capcana de grăsime pasivă solidele de alimente scufunda pe fundul rezervorului și straturile de grăsime float la partea superioară a rezervorului. Fluxul apelor uzate din capcanele de grăsime se termină în canalizare sau a sistemului septic.

Ceața precum și solidele rămân în produsele alimentare rezervor capcana de grăsime. Capcana de grăsime este în continuă umplerea cu deșeuri alimentare. capcane de grăsime trebuie să fie golite sau service, în timp util pentru a fi eficiente. Se recomandă ca capcane de grăsime să fie pompate la fiecare 30 de zile. În cazul în care capcana de grăsime se umple capcana nu se va opri orice CEATA de la intrarea în sistemul de canalizare. O capcană de grăsime de obicei, va preveni doar 85% din FOG de la intrarea în canalul colector atunci când sunt bine întreținute. Din moment ce grăsime este fabricat din subproduse de origine animală putrezeste FUM și emite un miros rânced de neuitat. Degresor in mod traditional vine din metal si plastic de la 7lbs la 75lbs.

Unsoarea Interceptor este de obicei se face referire la un mare rezervor în sol găsite în afara zidurilor de restaurant. Degresor și unsoare lucrările interceptor cu aproape aceleași principii. Având în vedere că separatorul de grăsimi are un rezervor foarte mare în grăsimi, uleiuri și grăsimi au timp (timp de retenție) să se scufunde și să se ridice în rezervor similar cu capcana de grăsime mai mici. interceptori de grăsime utilizați gravitatea pentru a face munca lor. interceptori de grăsime sunt foarte scumpe pentru a pompa datorită cantităților mari de deșeuri lichide și solide alimentare sunt deținute în rezervor. Interceptors unsoare de obicei realizate din ciment si fibra de sticla si variaza de la 150 de litri la 2000 litri pentru utilizare restaurant.

Cele mai mari defecte cu capcane de grăsime și interceptori de ungere sunt de dimensionare, de pompare, și mirosuri. Deoarece ambele dispozitive de ungere se umple cantitatea de grăsime recuperată se diminuează. O altă apariție comună este o capcană de grăsime de dimensiuni prea mari sau prea mici.

În cazul în care o capcană de grăsime este de dimensiuni prea mici, fluxul fierbinte și rapidă a apelor uzate de la o mașină de spălat vase automată și / sau chiuveta 3 compartimente va ocoli capcana de grăsime sau complet separatorului. În acest caz, nici de dispozitiv va opri orice CEATA de la intrarea în scurgere.

Folositi separatoare grasimi in bucatarii!

În cazul în care dispozitivele sunt de dimensiuni prea mari, condensul va rămâne în rezervoare pentru o perioadă foarte lungă de timp. Putrezire grăsime ia o taxă pe ciment, materiale plastice, și oțel. Putrezire unsoare reduce durata de viață a capcanelor de grăsime și de interceptoare de unsoare.

Restaurante trebuie să plătească lunar pentru pomparea capcana de grăsime. Aceasta este o cheltuială care rămâne constantă pe toată durata de viață a restaurantului. Unsoarea deșeuri putrezit (grăsime brună) prin pompare din capcanele și interceptorii se termină în gropile de gunoi. Din păcate, procesul de reciclare a grăsimii maro nu este universal în întreaga America de Nord.

Adresați-vă mașina de spălat vase locale despre mirosurile rânced unei capcane de grăsime sau de interceptare.

Pentru a rezuma, capcane clasice de ungere și interceptori de ungere nu sunt de obicei menținute pe un program lunar. Rezultatul este blocaje de ungere la sistemele de canalizare. Un preaplin de canalizare cauzează deșeuri umane să se extindă pe străzile din și surse de apă dulce, cum ar fi lacuri și râuri prin canale de scurgere pluviale.

Vă rugăm să dați acest concept un pic de gândire. Este apa potabilă?